Beboerbladet.dk Nyhed Konkurrence
Nyhed

Konkurrence

Redaktionen Jens Bach 14. maj. 2018
Har du Danmarks dejligste altan eller terrasse.

Har du Danmarks dejligste altan eller terrasse, så send os et billede af den og fortæl, hvorfor den fortjener at vinde.

Billedet kan enten lægges på Instagram #beboerbladet eller sendes til Beboerbladet på Facebook eller til beboerbladet@bl.dk 


Vinderen trækkes den 1. juli. Præmien er et gavekort på 1.000 kroner til planter, krukker eller havemøbler til altanen/terrassen. 


................................................................Min altan er bare så dejlig hele sommeren

/Line Lauridsen

................................................................
Min boligforening er i øjeblikket under slutfasen af en totalrenovering. Jeg selv har boet i min nyrenoverede lejlighed i præcis 1 år nu. Sidste år blev det ikke til mange tomatplanter eller blomster på altanen, men i år skal den have gas. Før havde jeg en mørk og overdækket altan, men nu er den varmere end varm. Min altan er Sydvendt og med den varme sommer (og forår) vi har haft, er der masser af tomater på vej, på den lille altan, men nogle blomster er allerede afblomstrede, så det kunne da være lækkert, hvis jeg kunne vinde konkurrencen, så jeg kunne skifte blomsterne ud, når sæsonnen skifter. I sær fordi jeg har direkte udsigt til byggepladsen, og har haft denne kedelige udsigt de sidste 3 år.  Jeg sørger for at købe blomster til bierne og sommerfuglene og til trods for at altanen nu er udstyret med en udendørs stikkontakt, har jeg købt lyskæder med solcelleenergi. Blåmejserne, som før plejede at bosætte sig i mit fuglehus, er desværre ikke flyttet hjem i år, da de gamle gemmesteder som træer og buske, alle er blevet rykket op... Jeg håber at de vender tilbage igen, næste forår.

Jeg håber at jeg vinder konkurrencen.

Venlig hilsen
Karoline Neesgaard

................................................................Hvis ikke det er for sent, vil jeg være glad for at få lov til at deltage i Altan-konkurrencen. 🌞

/Tamara Mosegard

................................................................Et lille bidrag. Et sønderjysk "indslag" om blomstrende altaner/terrasser.

Med venlig hilsen og fortsat god sommer!
Kristian

................................................................


Vi holder meget at vores altan og bruger den fra tidlig forår til efteråret. Her ser vi bl.a. Også de skønneste solnedgange.

/Benny Aagreen
................................................................


Jeg bor i Ørestaden. Det er er forholdsvis nyt kvarter. Atanerne bliver ikke brugt meget som "have", men mere til vinterdæk, grill, cykler og solsenge. Jeg er MEGET glad for mine to små altaner, som jeg har indrettet som en slags have på 4. sal. Der er mest krydderurter, men også 2 små oliventræer og et paradisæbletræ, som jeg har megen glæde af. Det er en meget stor glæde for mig, at kunne "gå tur" på mine altaner hver eneste dag hele året rundt og jeg bruger megen god tid der.

/Merete Jensen

................................................................Hej her vedhæfter jeg mit billede af min terrasse som ligger i afdelingen DAB/LAB Virumgaard i 2830 Virum, til Jeres konkurrence ang. dejligste altan eller terrasse. 

Jeg mener den skal vinde da vi kan sidde og hygge med grill og at jeg har alt  lige fra Olivenbusk, vindruer, masser af blomster  til alle mine rhodendroner 🌸 det er en ren oase.

/Jette Bjørn Jensen


................................................................Her er et billede af vores dejlige terrasse på Niels Bohrs Plads, set tidligt om morgenen kl 6. Når solen skinner er det fantastisk at sidde derude og nyde fuglene der synger til en kop kaffe eller te. Vi har diverse grøntsager/frugter/krydderurter fordi vi begge elsker god mad og værdsætter en god smag, som hjemmeavl er bedst kendt for. Det I ser på billedet er blåbærbuske, squashplanter samt krydderurter. Man kan desværre ikke se vores flotte jordbær- og broccoliplanter, og vindrue buske, som står i den modsatte side. Puderne i stolene er hjemmelavet og dækstykket på bordet er hjemmemalet. Vi synes vi skal vinde, fordi vi er ambitiøse med at lave en idylisk terrasse, som vi kan nyde at sidde ude på og beundre vores elskede planter, men også naturen og omgivelserne omkring os, og ikke mindst fordi at vi til næste år gerne vil prøve vores held med roser, efter at have læst jeres blad om at roser sagtens kan trives på en terrasse, og vi synes roser dufter så vidunderligt godt! Tak for et godt blad med gode artikler, der inspirerer til nye foretag!

/Daniel Marcus Christiansen

................................................................MIN HAVE, MIN OASE

Jeg overtog mit lejemål for 6 år siden og der var haven et stort vildnis både foran og bagved.  Så der lå et stort arbejde foran for at sætte skik på det hele. Det er lykkedes mig at få en oase hvor det er ren terapi for mig. I min forhave bliver man mødt med; forår et dække af vintergækker derefter et dække af krokus til sidst af balkananemoner, hvide og gule anemoner.

Det afløses af min Rosenrobinia der er dækket af lyselilla blomsterranker efter afblomstring står træet med sine smukke grønne bladranker. Når træet er afblomstret afløses pragten af mine hortensia, 1 klattre hortensia og 4 andre forskellige slags hortensia, som lige nu er ved at springe ud.

I min lille gårdhave som er delt op i 2 rum med 2 store blomsterkrukker, har jeg plantet roser der alle har hver sin duft. Om morgenen hvor jeg nyder min morgenkaffe bliver man mødt af den  dejlige duft, først den ene duft osv. Det er ren terapi at gå og pusle med mine roser, nippe her klippe der, så de holder sig sunde og smukke at se på.

Jeg har fået en tømrer til at bygge et ”halvskur” som jeg hænger små ferieminder op og har min lille bænk stående, så der kan jeg sidde i læ og nyde min gårdhave. Mine 2 blomsterborde har jeg selv tegnet og derefter fået lavet på Produktionsskolens smedeværksted. De er dygtige de unge der kan lave lidt af hvert, i øvrigt også min ”hejre” i forhaven.

Jeg samler også på pelargonier som er ude om sommeren, men har måttet trappe ned på antal da jeg ikke har så meget plads til overvintring som der hvor før jeg boede. Jeg har vedhæftet en lille fotoserie af min have så der er lidt at se på. I er også meget velkomne til at komme og se på haven.

/Connie Jensen................................................................


Jeg elsker simpelthen sommerhalvåret, hvor jeg stort set bor på min lille terrasse fyldt med blomster, tomatplanter og krydderurter. Så vidt muligt spiser jeg og drikker morgen- og eftermiddagskaffe i min lille hyggelige blomsterkrog. Jeg nyder duftene og synet af alle farverne. Dette sansebombardement giver mig en meditativ ro og pause fra mine kroniske smerteproblematikker. Jeg ved ikke hvad jeg skulle Gøre uden min terrasse. 

/Berit Skov Thaysen


................................................................


Min altan fortjener at vinde fordi jeg har været ekstra kreativ. En udfordring ved byggeriet er den høje mur, der dækker for både sol og udsigt. En anden er, at altanen er lang og smal. Der er altså ikke plads til “normale” havemøbler. Det har jeg løst ved at slæbe gamle paller med hjem fra mit arbejde. Af dem har jeg bygget en væg til væg bænk. Den er bygget efter barstolshøjde så vi kan nyde udsigten når vi spiser herude, og den er så bred at det også er muligt at ligge på
den og slikke sol. ☀️
Udover det, er der tænkt en skjult låge ind i byggeriet, så den huser også mine børns bolde, løbehjul, ketcher ect.
Min altan er blivet anvendelig ☺️ det var den ikke før.
/Torill Vendelbo Hansen


................................................................

 

Jeg synes at jeg har den dejligste altan. Den er stor, lukket og med store skydevinduer. Dette gør, at jeg kan bruge den hele året rundt. Når solen bager fungerer den som drivhus, hvilket glæder mine tomat-, agurke- og peberfrugtplanter. Der er sol meget af dagen, så jeg kan sole mig alt imens jeg nyder en god frokost og en kop iskaffe. På de regnfulde dage kan jeg også sidde her og findes der noget mere hyggeligt end at sidde i læ og lytte til regnens trommen. Jeg elsker min altan og mine to piger elsker at høste grøntsagerne fra planterne. Desuden sidder vi ofte herude og snakker, læser eller spiller kort. Tænk at finde sådan en dejlig lejebolig med sådan en skøn altan 😄

/Stina Haurum Madsen


................................................................


Altan i Sorgenfrivang.

Med venlig hilsen
Dorthe  Gjerlufsen 
 🍀☘️

................................................................

Her ser I Danmarks dejligste altan! Den fortjener at vinde konkurrencen da den både er fantastisk hyggelig OG miljøvenlig - den er nemlig indrettet med genbrugsmaterialer, skønne blomster, krydderurter og masser af lys. Vi har selv designet og lavet en hjørnebænk af genbrugstraller, og bordet er lavet af gulvplanker der var i overskud hos familien. Ud af trallerne kom der også et lille møbel vi bruger som bord når vi griller, og som bænk til blomster og lys når der ikke kokkereres. 

Der er plads til mange gæster på vores dejlige altan her på 2. sal, og når mørket falder på tænder vi lys i lanterne og lyskæderne og sidder her til langt ud på aftenen - eller overnatter på bænken.

Mange hilsner fra de glade altanejere,
Camilla og Jesper Dyhr Thomsen
................................................................”Den lille franske”

Vores fantastiske franske altan tilhører to studerende, som går op i at finde billige og effektive løsninger. Vi eksperimenterer med at så en masse grønt som kan spises eller som maden kan krydres med. Vi har alt fra tomater og dild til vårsalat og jordbær og meget mere. Desuden har vi bemærket, at vores ”plantealtan” smitter af på resten af området vi bor i.

Vi har lavet selvvandingssystemer, selvlavede genbrugspotter til beplantning og dueværn i nogle af potterne med tykke grene. Vi ønsker at fylde resten af altanen/gelænderet med planter og grønt, samt få lavet et bedre dueværn, så vi kan have vores afgrøder for os selv.

/Camilla, Odense................................................................


Jeg nyder hver dag udsigten fra min skønne altan i Den 7. Himmel på 7. sal på Gudrunsvej. Her kan jeg se ud over Brabrand Søen, Årslev Engsø helt til Himmelbjerget, og nedenfor kan jeg holde øje med det nye Gellerup. I løbet af de mere end 30 år jeg har boet i lejligheden har jeg set utallige af ubeskrivelige solnedgangen i horisonten - og om natten er det stjernerne og månen, som drager en ud på balkonen. Til august må jeg vinke farvel til min skønne altan for det næst års tid, men min lejlighed bliver renoveret i forbindelse med omdannelsen af Gellerupparken.  Og når jeg kommer tilbage næste sommer, så der er også kommet skydevinduer på altanen, som jeg fremover kan bruge altanen fra tidligt forår til sent efterår. Ih hvor jeg glæder mig.

God sommer
Helle Hansen

 
................................................................
Jeg synes, at det er den flotteste altan i vores boligblok, så nu prøver  jeg at være med i jeres konkurrence.
/Poul Erik Larsen

................................................................
Kollektivhuset Høje Søborg har 3 tagterrasser og 1 Rosenhave. Alle er anlagt og bliver passet af os beboere. Vedsendte fotos er taget på den største af tagterrasserne, som er den mest populære. Beboerne er stolte af den og viser den ofte frem for gæster. Terrassen er lang, og derfor har vi valgt at sende et par fotos, som viser terrassen set fra forskellige vinkler. Fotoet af rosenbuen er taget i Rosenhaven, som vi syntes, I lige skulle se. Fotos: Bjarne Sanddahl.

Vi synes selv, vi har Danmarks dejligste tagterrasse, og derfor vil vi gerne deltage i ”Beboerbladet”s konkurrence, som vi også synes, er en sjov idé. Har i lyst til ved selvsyn at bedømme terrassen, er I altid velkomne.

Med venlig hilsen
Det grønne Udvalg ved Karin Bennedsen og Dorthe E. Harvest, Receptionen, Kollektivhuset Høje Søborg

................................................................


Billeder fra deltagerne i Beboerbladets fotokonkurrence:


Der hygges i haven .
Men kunne godt bruge nogle krukker med blomster i til vores terrasse. ☀️🌺🌹
/Vibeke Merete Lønstrup

................................................................


Det kunne være dejligt, at vinde denne konkurrence. Vi har verdens dejligste opgang I Gersagerparken 149. Her har vi en fælles bænk lige neden for opgangen. Her oser af socialt sammenværd. Gammel som ung mødes til kaffe, hjemmebagt og hygge. Her deles sorg og glæder, med hinanden, heldigvis flest glæder. Markisen bliver slået ud når det regner, så der er liv, fra det tidlige forår. Vores altankasser er slidte, med revner. Nogle krukker er fra genbrugspladsen også med revner, og vi mangler espalier til klatrerose. Det ville være dejligt, at kunne overraske de andre beboere, hvis vi vandt. 

/Preben Husted


................................................................
Min altan er lille , vender mod øst, ikke så meget sol og gerne lidt blæst, åben til himlen, men det er min lille oase, elsker mine krydderurter , har en med ærteskud og der er sørme kommet små ærter på😍Hvis jeg vinder ville jeg købe.

/Yvonne Olsen

................................................................


Elsker min ny renoveret altan i sorgenfri højhusene ❤️
/Jeanette Juel Halvorsen

................................................................Altaner/terrasser/haver har mange funktioner. Her er det mine to kattes "ven", som har indtaget haven ved ind/ud-gangen.
/Joan Seneka


................................................................


Min lille altan er dejligst om eftermiddagen med masser sol🌺😎🌺

/Zelia de Oliveira 

................................................................

Jeg dyrker lidt jordbær på min altan, men har også andre blomster 😍😀😎

/Hanne Majlandt

................................................................
Fra min lille oase.
/Karina Bue Andersen

................................................................
Vi elsker vores altan og udsigt.

Sommerhilsner fra Pia og Bjørn

................................................................
Her ser I den skønneste og dejligste altan, på trods af den ikke er så stor, er der dog plads til drivhus, haveborde, stole, grill, feltseng og en masse dejlige blomster, hvis jeg vinder skal pengene bruges til nye havestole hynder.

Hilsen Conny Poulsen, Thisted

................................................................Tjahh jeg ville jo gerne vise er billede af min lille plantekumme på terrassen, her har jeg sået lathyrus og brudeslør.. 
Men øv øv, men en solsort-mor, kom lige forbi og rykkede om på det hele.
/Susanne Andersen

................................................................
Min lille beskedne have kan slet ikke måle sig med allerede indsendte billeder, men jeg sender et par stykker fra en plet, jeg sætter stor pris på.
/Ulla Dybdal Jensen

................................................................Vi skal vinde konkurrencen, da vi har den dejligste tagterrase, med den bedste udsigt og de dejligste planter. vi bruger hver en vågen time på den og om sommeren sover Verner på den selv om natten.

Med venlig hilsen Hanne og Verner Trabjerg


................................................................


Jeg elsker min sydvestvendte altan, nyder at få blomsterne til at trives og tilbringer så mange timer som overhovedet muligt på altanen. I år har det været helt fantastisk at have altan, ja så fantastisk at jeg har brug for en parasol, så jeg kan sidde lidt i skygge. Dét og sikkert også nogle flere blomster og krydderurter til min anden altan ville jeg bruge pengene på, hvis jeg vinder konkurrencen.

Venlige hilsener
Dorthe Nielsen

................................................................Vi synes vi har fået udnyttet de få kvm optimalt. Vi har høj hæk hele vejen rundt så alt skal være kønt at se på. Vi bruger den hele sommeren i alt slags vejr, fordi vi også har sat varmeelementer op under terrasseudhænget.

Venlig hilsen

Susanne Bendtsen

................................................................Jeg synes mine forældres baghave fortjener at vinde fordi det er så fantastisk og hyggeligt. De bruger massere af tid på at vedligeholde det så vi allesammen kan nyde det 😊😊

Venlig hilsen

Ebru Korkmaz

................................................................


2 1/2 m2 sommeraltan, det er da skønt ☀️ Efter 19 år i hus, nyder jeg at kunne åbne altandøren og få lidt udeliv med planter og skøn frisk luft 😊 Stor-nyder mit mikro-uderum 🌸🏵️🌼
Jeg vil lægge trægulv-plader på altanen, hvis jeg vandt 😉 

/Ella Ancher Svensson


................................................................


Synes min terrasse er ved at være et rigtigt hyggested,men hvis jeg vinder skal der flere farver ind . God sommer.
/Birthe Markussen

................................................................


Liv og Ida nyder det på mormors terrasse og ved godt de ikke må springe i vandet😉 Kunne jeg bare være heldig at vinde, så skulle træværket have en gang maling 😅(Det får det nu nok alligevel)👍

/Gunhild Thøisen
................................................................Vores udsigt fra terrassen
/Eva Andersen

................................................................


Min kølige oase i varmen som er en nydelse og derfor fortjener at vinde.
/Birthe Markussen

................................................................
Da vi bor under renovering og ikke har nogen terasse/have endnu, ville det være oplagt at vinde, så der er lidt tilskud, at købe nyt for, til vores nye terasse/have, som forhåbentlig vil blive anlagt, om ikke så længe 😎🏖🌞

/Sonja Noröberg

................................................................
Her er vores lækre område til
Beboerne på Askevænget 
Aab vejle afd 37
/Hans Ole Olesen

................................................................Min dejlige have, med sin lille hyggekrog som bruges ligeså ofte det kan lade sig gøre. Præmien ville gå til nye hynder, som er lidt trætte. Lindehaven i Nærum.
/Pia Rosholm

................................................................


Min lille altan! 
/Elisabeth Hjertman Schindler
Til at slappe af 😔
/Mirka JessenHvis jeg og min familie vinder skal penge bruges til loungs møbler til den øverste taresse. Vores have er 6x 5,5 meter men alligevel har jeg formået at inddele den i områder, der i blandt et skyggebed, en hyggekrog og den nederste taresse til sol taresse og grill hygge. Vi bruger taresse fra det tidlige forår og ind til det bliver vådt og koldt.
Billedet er taget inden fra stuen for at få så meget som muligt med. Vi bor i afd 12 lindebakken/lindehøj i Allerød som er rækkehuse.
/Berit Steen Klausen

................................................................
Her kan vi hygge og have vandkamp 🌞
/Jane Tribler


................................................................Solnedgang set fra altan 😁
/Camilla Nielsen

................................................................Afkøling på en varm maj dag. Godt med en stor terrasse.
/Hanne Padkjær Nørby

................................................................


Jeg elsker min altan i Mjølnerparken, som ser noget større ud på billedet end den egentlig er. (Den er nu stor nok.) Da vi flyttede ind for over seks år siden, blev min dengang to-årigs søn ellevild fordi vi har udsigt til S-toget – F-eren. I det hele taget har vi den mest fantastiske udsigt og jeg nyder især aftensolen, mine planter og lyserøde solnedgange over Nordvest. Min altan med dertilhørende udsigt, er det jeg kommer til at savne allermest, når jeg på et tidspunkt desværre skal genhuses et andet sted. Hvis jeg vandt de 1000 kr tror jeg at nogle af pengene skulle bruges til flotte ting der kan skræmme duer væk og så nogle flotte krukker også.

Bedste hilsner,
Johanne Østervang


Vores altan på Trøjborg, Aarhus N 😊
/Flemming Berg Olsen

................................................................


Min dejlige lukkede altan ,som vi fik lukket i februar, det bedste som er sket.
/Annette Kristensen

................................................................


Min dejlige terrasse, genboen er en dejlig park, hvor jeg følger årstidernes gang. Der er også tænkt på de beboere, som må nøjes med altan, der er lavet en fælles gårdhave, som anes i bagrunden
/Ulla Skjøtt

................................................................


Min nye lille terrasse som jeg selv har lavet. Er helt vild med den😊🌸🌺🌼
/Lene Jette Nielsen


................................................................Danmarks smukkeste altan er her med hygge med skakspil. Og i ny og næ en kold pilsner med smørrebrød.
/Johnny Rasmussen

................................................................


24 m2 hygge - stedet, hvor vi opholder os hele sommeren. 
Hvorfor vi skal vinde - se billedet.
Vi har bygget haven op fra bunden, da vi flyttede ind for 6 år siden

/Ulla & Jørgen Sørensen

................................................................Fordi en sommersolnedgang bare er smuk.
/Birthe Markussen


................................................................Fra min forhave rhodedendren i mange farver.
/Marion Holm

................................................................


Fra min terrasse , kan jeg nyde min store have. Ville da gerne vinde, for mangler hegn på næsten den ene side 😊
/Sus Drejer

................................................................Foran terrassen har jeg et lille bålsted. Jeg synes jeg skulle vinde så der kan købes lidt mere hygge til stedet

/Lissie Drejer

................................................................Jeg syntes, at jeg har en rigtigt have. Men den kunne godt trænge til opdatering. Her er nemlig plads til hygge og rummelighed. Men at kunne vinde her, til opdatering af havestole/bord og højbede, ville gøre lykke. Et sted til afslapning og samvær med mine børn og børnebørn. Mine børnebørn elsker virkelig, at være ude i alt slage vejr. Og især med os andre og at have følelsen af samhørigheden, både hinanden og fællesskabet i haven.

Venligst

Tine Søholt Harkjær

................................................................Jeg vil absolut mene vores altan hører med til denne kategori - med udsigt over Øresund. Smuk morgen og aften, forår, sommer, efterår og vinter og et fantastisk fristed. Lige midt i byen og alligevel med udsyn - og hævet over byens lyde så vi kan høre fuglefløjt. Fantastisk sted!!!

Venlig hilsen
Lisa Fomsgaard Nielsen

................................................................

Vil håbe jeg vinder kunne godt tænke mig krukker til alle mine grønsager og blomster som bare stå i spande.Bor i boligforening Vesterport i afd 4 i Frederikshavn og fik lavet nye altaner for ca 3 år siden.

Med venlig hilsen Pernille Normann Nielsen

Min dejlige altan I Ragnhildgade. Med jordbær, tomater, et selvsået birketræ i altankassen, hortensia, klematis, en lille ny blåbærbusk og en plastikblomst.

Jeg elsker min altan som jeg har været den glade lejer af i 6 år.

❤ Eva


................................................................Genbrug af gamle vandrestøvler og en rusten havestol, jeg kunne også bruge noget nyt.

Mvh. Birger Pedersen


................................................................Vi har fået renoveret vores bygninger. Vi var 6 der ingen uderum havde. Så vi fik altaner sat op. Det vildt dejligt, derfor syntes jeg den fortjener at vinde. 🤗😎

Venlig hilsen Jette Christensen

................................................................Hej 🌷

Vores terrasse her i Farum, beliggende på 2.sal i Farum Midtpunkt, må absolut være Danmarks skønneste 😘

Der var intet da vi flyttede ind for 3 år siden, og nu er den vores blomstrende oase 🌷🐞🌹🐝🌻🦋🌼

Mvh. Pia sørensen................................................................Hos min mor har vi en lækker, lys og rummelig altan. Vi elsker at bruge den, især her i sommerperioden. Min mor nyder at holde øje med de enkelte blomster og især hendes tomatplante. Jeg vil rigtig gerne overraske hende med et gavekort så hun kan købe nye møbler, krukker og eller blomster - det fortjener hun.
Hilsen RikkeHer er min lille altan som vi nyder meget.

Med venlig hilsen
Ole Lund Petersen................................................................


Hvorfor jeg skal vinde er,  at jeg får meget ros, når folk går forbi. Jeg syntes så lige, at I skulle se den inde fra også.
Med venlig hilsen Lotte Andersen


................................................................Min altan med en dejlig udsigt, eneste minus er at det synes Poma også så vi må dele 🍀

/Bettina Baggers Boatent

................................................................


Min og kattenes dejlige altan ❤ De ting der ikke er hjemmelavede er genbrug. Der er plads til både kattene og jeg. De har hjemmelavet kradsebræt , og hule i mit lille hjemmelavet bord ❤ Der er gitter i når vinduerne er åbne og sat hjemmelavede hylder, så kattene også kan nyde sommeren på altanen. Min lille urtehave er plantet i en gammel stegegryde ❤
/Gina Biolzi

................................................................


Aftenhygge på altanen.
/Pernille Carlsen
................................................................Mit bidrag til altan billeder 🙂 fra Nakskov
Mvh Anne Gitte Kirstine Olsson

................................................................Hejsa disse er fra min terrasse på Fruelundsvej i Ringeboligselskab.
/Una Gaard-Jensen

................................................................
Min havekrog, hvor jeg allerede i februar/marts måned pakker mig ind i tæpper og sidder og nyder de første solstråler.Senere bliver det til den første kop kaffe i haven "Ju hu, nu er det forår", senere igen frokost, kaffe og kage, hygge med gæster... , pynte op med årstidens blomster osv. osv. for til sidst på året, at pakke havmøblerne ind og vente på, at det igen bliver forår ....
Ja, jeg elsker min lille krog i haven 
................................................................


Lidt af vores altan her i Frederikshuset og lidt af udsigten. Vi synes selv, at vi har en helt vidunderlig altan.

God sommer 😊
Alice Marianne Larsen................................................................


Her får i to billeder i et af min altan. Altankasserne står i fuldt flor og krukkerne i hjørne, hvor solen står direkte ind fra kl. ca 14, begynder at komme i fuldt flor 😃
Jeg flyttede ind i min bolig her på 1. for 3½ år siden og elsker min altan.
Hvorfor jeg skal vinde? som folkepensionist kan man hurtigt komme til at købe blomster og så være sulten senere, svært valg 😃

Med venlig hilsen
Inger Boysen

................................................................Jeg vil meget gerne deltage om at vinde blomster! Også gerne jord, hvis det kan lade sig gøre. Det er lykkes mig at få plantet mine altankasser på solsiden, men jeg ville gerne fylde hele altanen op, både på mit slidte altanbord og få en hængende altankasse over bordet på kanten ved enden af den lille altan. Men ikke mindst så er min anden altan, til skyggesiden, hvor der kun er sol få timer om aftenen, nu helt tom og deprimerende. Så her ønsker jeg mig blomster og jord til både altankasser og bord. Jeg har nogle få krukker, men ikke så store. Og de er lidt kedelige i farven. Jeg ville også meget gerne vinde en solestol, der passer i altanens størrelse. Også gerne nye, små altanborde og klapstole til at sidde på. Men blomster og jord er det allervigtigste, jeg gerne vil vinde. 

Vh Pernille Jeppsson

................................................................


Jeg nyder at bo i lejlighed og elsker vores altan 🌼🌸
og vores blomster høre fuglene og byen lever

/Naja Ringsted Rosenberg

................................................................


Har købt biodynamiske lægeplanter og krydderurter i år, med ditto muld. Vi er lige flyttet i rækkehus og nyder det! Det næste projekt er at forvandle græsplænen fra 90 % mos og 10 % ukrudt, til en såkaldt: spiselig græsplæne eller urtegræsplæne (http://www.urtegartneriet.dk/graes.htm). Har også lige tilmeldt haven til giftfri have (http://www.giftfri-have.dk/tilmeld-have). Jeg ville virkelig værdsætte at vinde, så projekt græsplæne kan tage form. Har også planer om endnu et par haveskulptur indslag, af den smagfulde slags.

God sommer!
Tina H. Jorgensen

................................................................

Min skønne lille rækkehushave, fortjener at vinde. Her er skygge, vand, sol og lysthus.
Hilsen fra Gunse

...........................................

Vi er så glade for vores altan og lejlighed i Låsbygade 73A. 3. 302. 6000 Kolding, vi har boet her i 2 år.
Venlig hilsen, Karen M. Lauridsen 

...........................................


Her et billede at spisepladsen under vinen på vores skønne terrasse. Her sidder vi så tit det er muligt og nyder haven. Jeg synes selv vi har Danmarks skønneste terrasse og have 😊 god pinse.

/Mika 

...........................................


Lige netop i disse dage, må det vist være MIG der har Danmarks dejligste altan. Jeg har nemlig 2 store, blomstrende og velduftende syrener lige udenfor altanen. De blomstrede også den dag for 6 år siden, da jeg kom og så lejligheden for første gang,  og var indirekte medvirkende til at jeg sagde et stort JA TAK, til at overtage lejemålet. Som I måske lige kan ane på billedet, så har jeg sået morgenfruer mellem hornviolerne i altankasserne. Hvad I ikke kan se, og som også er medvirkende til altanens herlighedsværdi, er at det er en stor altan, hvor der både er plads til spise/ havebord og til en hyggeplads med 2 have- lænestole. Jeg er så GLAD for min altan😊!
/Stina

...........................................Jeg fortjener at vinde, da jeg indtil nu har måttet klare mig med stauder, som I kan se her.

Mvh Rita Boisen

...........................................Min altan betyder meget for mig. -Jeg døjer lidt med angst, og det hjælper at have en altan. Det giver mig fornemmelsen af at være ude, -og at have kontakt til verden☺ Og det røde interiør er valgt fordi: Lidt royal har man jo lov at være ☺☺☺

Venlig hilsen Bente Vennekilde

...........................................Min lille terrasse i udkanten af Odense med diverse urter 🌿
/Minni

...........................................


Jeg faldt over jeres konkurrence i det seneste blad, og tænkte staks: vi har verdens dejligste altan! ... men den mangler bare lidt liv. Vi har en sølle altankasse hængende, men blomsterne der i er helt døde og fra sidste år. Vi har ikke haft tid og overskud til at gøre så meget ved altanen i år - eller økonomi for den sags skyld. :-)
Det kunne være så rart at få piftet lidt liv på altanen, så man rigtig får lyst til at tilbringe tid derude! Og så ved jeg, at bestemte planter kan holde fluer og myg væk - det vil vi benytte os af! For vores altan er spækket med små irriterende fluer ligeså snart der er skygge derude. Så planter til at holde fluer væk, ville også gøre underværker ift. at få lyst til at nyde udsigten og fuglebakkens fodboldkampe fra altanen ;) vi sidder jo på første række! :-D
Det kunne også være virkelig skønt med nogle urter i en kasse eller krukke. Det har jeg længe ønsket mig! ☺️
/Pernille

...........................................


Dejligt at se på blomster når man bor i beton på Nørrebro🌸
/Birgit Viola Albrectsen

...........................................

I Nydamsparken i Aarhus N ligger Danmarks dejligste altan.
☀🇩🇰
Det er en skøn nyrenoveret bebyggelse, hvor solen spejler sig i murværket og gammelt møder nyt i form af Vandtårnet fra 1907 i baggrunden 
Danmark dejligt.
#nydamsparken #b
oligkontoretaarhus #sommeridk #beboerbladet
/Hanne B. Nielsen

...........................................Jeg synes at jeg skal vinde årets konkurrence for alle de planter i min altan har jeg vækket til live der blev smidt ud pga at de ikke kunne sælges . De har glædet mig at se de flotte farver og hvilke blomster de planter fik og hvor længe de kunne blomstre .Derfor vil det være en stor gave for mig at købe planter som jeg synes om og nogle buske der vil give den den frodige luk. 
Med venlig hilsen 
Sonata Dedukic

...........................................Jeg er for nylig flyttet ind i en fin lejlighed i København NV! Der er den dejligste altan, men den trænger til nyt liv - der er derfor bestemt grundlag for, at netop min altan kan blive Danmarks dejligste - jeg håber virkelig at vinde :)

Venlig hilsen
Janni Koue

...........................................

Print Send